Ingesproken werk

Zelfstandige voice-over met eigen studio

Sinds 2021 spreek ik wekelijks landelijke kranten en tijdschriften in bij Dedicon, dé expert in Nederland op het gebied van audioproducties . Gedurende mijn eerste jaar als vrijwilliger heb ik ontzettend veel meters kunnen maken. Ondertussen heb ik thuis een goede studio gebouwd met exact dezelfde apparatuur en software als bij Dedicon en produceer ik zelfstandig. Met deze kennis en ervaring ben ik ook luisterboeken gaan inspreken vanuit mijn eigen studio.
Sinds 2022 verricht ik meerdere inspreekopdrachten per week voor Dedicon als ZZP-er vanuit zowel mijn thuisstudio als de gezellige studio in Grave (NB) . Daarnaast voorzie ik andere opdrachtgevers dagelijks van tekst en uitleg in animaties en commercials.

Hoe ziet dat eruit, een voice-over in haar natuurlijke habitat?


Benieuwd hoe ik je raak met jouw boodschap? Neem contact op, dan stuur ik je snel een demo. 

mail@chantalwassenaar.nl of app/bel me op +31646807560


Hieronder een selectie van mijn recente producties.

Aanbesteding Ministerie van Buitenlandse Zaken

April 2023

Voor DYASS, experts in dynamische assessments, schreef ik niet alleen mee aan de daadwerkelijke inschrijving, maar kreeg ik ook de kans om de tekst en audio van de animatie ter ondersteuning van deze inschrijving te leveren. Mooi voorbeeld van "cirkeltje rond maken'. Ontzettend leuk om samen te werken met Bram de Vries van Storytelling Studios en een kijkje te krijgen in de keuken van storytelling en animaties. Super leuk om te doen. En... uiteraard aanbesteding gegund aan opdrachtgever!

De animatie vind je hieronder: 

Dyass 2023 V 3 0 DEF
31 downloads

Februari 2022

DRYLY BV Internet Commercial - Youtube, Facebook en Instagram

In februari heb ik de commercial ingesproken voor DRYLY. Deze plaswekker helpt kinderen die moeite hebben 's nachts droog te blijven. Een mooi product waar ik graag mijn stem aan verbindt. Eind 2021 sprak ik al het foutmeldingen menu in van WIZZU, de lieve pandabeer die je helpt in dit proces. 
Benieuwd hoe mijn stem in deze commercial klinkt? Klik hier


Luisterboeken

Februari 2023

Het begon in Lissabon, geschreven door Ellen van Herk
Ingesproken in opdracht van Luisterrijk. 
Luisterfragment, klik hier

Wil je het luisterboek downloaden?

Kobo: https://www.kobo.com/nl/nl/audiobook/het-begon-in-lissabon-1

Storytel: https://www.storytel.com/nl/nl/books/het-begon-in-lissabon-2203913

Luisterrijk: https://www.luisterrijk.nl/luisterboek/9789464497281/het-begon-in-lissabon

 

Het verhaal
Na een traumatische gebeurtenis in Brazilië bezoekt Eva haar nichtje Alex in de Portugese Algarve. Ze wil bijkomen van alle verwikkelingen en bedenken wat ze verder met haar leven wil. Onverwacht krijgt ze de kans tijdelijk een B&B te runnen in het dorpje Santa Luzia. Daar ontmoet ze Nick, de man die ze vijftien jaar eerder zonder enige uitleg in Lissabon heeft verlaten. Al snel blijkt dat de oude gevoelens er nog zijn, maar Eva vindt het moeilijk om op te biechten waarom ze hem destijds verliet. Als ze op het punt staat de waarheid te vertellen verdwijnt hij spoorloos. Zal ze hem terugvinden en als dat lukt kunnen ze dan opnieuw beginnen?

 


November 2022

Cas en de draak, geschreven door John Brosens
Ingesproken in opdracht van Luisterrijk. 
Luisterfragment, klik hier.
Beschikbaar via alle reguliere kanalen. Absoluut record aantal downloads. 

 

Het verhaal
Cas kruipt rond in een weiland - met een oor tegen het gras. Vind je dat raar? Nou - wat zou jij doen als je Kelly uit moest laten en als die hond dan zomaar verdween? Cas schrikt zich een ongeluk! Maar hoe dan ook: de verdwijning van Kelly is het begin van een ongelooflijk avontuur!  


Augustus 2022

De ijskoningin, geschreven door Angelique van Dongen
Ingesproken in opdracht van Luisterrijk. 
Luisterfragment, klik hier
Beschikbaar via alle reguliere kanalen.

 

Het verhaal
Renske werkt als assistente van beleggingsadviseurs. Ze wordt er niet door uitgedaagd, maar het geeft haar zekerheid. Totdat ze het doelwit wordt van pesterijen. Collega's maken haar het leven zuur en geven haar de vervelende klussen, laten haar vaak als enige overwerken en chanteren haar. Renske denkt een bondgenoot te vinden in de aantrekkelijke Max. Het maakt haar werk dragelijker, maar ook hij laat zich beïnvloeden door de pesters. Renske redt het niet meer, raakt depressief en ze meldt zich ziek. Tijdens een wandeling met haar jeugdvriendin Emma zien ze een oude oranje Volkswagen bus, die als ijskraam te koop staat. Renske gooit het roer om en koopt hem. Al snel voelt ze zich aangetrokken door de neef van deze vorige eigenaar, maar wordt het een fijne relatie?


Juni 2022

Als drie druppels water, geschreven door Linda Groen
Ingesproken in opdracht van Luisterrijk. 
Luisterfragment, klik hier.
Beschikbaar via alle reguliere kanalen. 

Het verhaal
Lucy verwerkt de dood van haar beste vriendin Jess in Clifford's Cove aan de oostkust van de VS. Daar wordt ze aangestaard door de bevolking. Ze lijkt sprekend op Louise, een meisje dat jaren geleden op onverklaarbare wijze is verdwenen. Met Ally, die ook op haar lijkt, begint Lucy een zoektocht naar de toedracht van de verdwijning van Louise en worden daarbij geholpen door twee plaatselijke agenten. Hoe meer van het mysterie wordt ontrafeld, hoe meer vragen er bovenkomen.Februari 2022

Zwaluwdans - Jet Nijland

Mijn eerste luisterboek!

Wat een mooi avontuur was het om dit te mogen maken. En wat een heerlijk romantisch verhaal om in te mogen spreken. 

Klik hier voor de audio via alle gebruikelijke kanalen zoals  Kobo, Storytel of Luisterrijk

 

Het verhaal
Sevilla, een kleurrijke stad, een dansende zwaluw en een verboden liefde... Als Elisa na bijna dertig jaar een mysterieuze brief krijgt van haar Spaanse vader, komt haar leven volledig op zijn kop te staan. Er staat in dat ze een huis in Sevilla erft. Ze laat haar saaie bestaan in Nederland achter zich en vertrekt naar de stad van palmbomen, paleizen en de flamencomuziek. Daar komt ze meer te weten over de onvoltooide liefdesgeschiedenis van Nando en Neva. Ze werden verliefd op elkaar tijdens de Spaanse Burgeroorlog, maar hun status en de politieke verdeeldheid maakten hun toekomst onmogelijk. Kan hun liefde de haat en de verdeeldheid alsnog overwinnen?