Studio Tekst en Uitleg

"Klein, maar héél fijn!"

 

Tekst en Uitleg werkt met korte lijntjes: Je hebt altijd direct contact met je redacteur. Dit kan via de telefoon, per mail of even snel per WhatsApp. Soms is het goed om elkaar ook daadwerkelijk te treffen op de werkvloer. Ik kom graag naar je toe. Laat me je bedrijf of je product zien, dan kan ik die sfeer meenemen in mijn beschrijvingen. 

Een greep uit de werkzaamheden:

  • Tekstredactie: Ik kijk met alle plezier kritisch naar door jou geschreven of aangeleverde teksten. Ik let natuurlijk op stijl, spelling en interpunctie, maar kijk ook hoe je je doelgroep zo treffend mogelijk kan raken. Die juiste snaar raken, dat is wat we willen. 
  • Proofreading: is het artikel écht klaar voor plaatsing in een magazine, op een website of op social media? Ik laat het artikel voldoen aan alle plaatsingscriteria en kijk bijvoorbeeld naar stijl, doelgroep, min.-max. aantal woorden, koppen, tussenkoppen, etc. En niet om arrogant te willen klinken, maar bijna alle artikelen die door mij zijn voorzien van Tekst en Uitleg worden direct en integraal geplaatst in (vak-)bladen en magazines. 
  • Interviews: een interview afnemen, of juist uitwerken. Het kan allemaal!
  • Artikelen schrijven: graag zelfs! Vertel me je doel en wij gaan er samen recht opaf. 
  • Beheer van Social Media: leuk, hoor, #socialmedia, maar zelf heb je er niet zoveel mee? Zonde! Want het is een hele doeltreffende manier om je doelgroep te bereiken en je boodschap voor het voetlicht te brengen. Ik doe het met veel plezier voor je. Met steeds meer volgers, én interactie met je doelgroep, groeien jouw kansen! Het enige wat jij nog hoeft te doen is mij op de hoogte houden van de ontwikkelingen en ik zorg voor verspreiding via jouw social media kanalen, zoals bijvoorbeeld Facebook en Instagram. 

Kort gezegd: jij hebt de productkennis en ik vertaal dit graag naar een heldere boodschap!

Meer Tekst en Uitleg vind je onder 'Werkwijze', 'De kosten' en 'Portfolio'.